Ter gelegenheid van de erfgoeddagen hebben we tijdelijk heropend. Er wordt u dus een kans aangeboden om de vooruitgang van onze werkzaamheden te zien. Vanaf maandag zullen we opnieuw hard werken om onze renovaties af te ronden en u zo snel mogelijk te verwelkomen. Als u op de hoogte wilt blijven van onze heropening, aarzel dan niet om ons uw gegevens per privébericht te sturen !

ART NOUVEAU

Het brasserie-restaurant "De Ultieme Hallucinatie", die in 1981 prachtig geïntegreerd werd in het werk van Paul Hamesse door Fred Dericks, biedt haar bezoekers een heerlijke, authentieke Belgische keuken, volledig ter plaatse bereid.

Zelfs de banken van de brasserie zijn een bezoek waard, ze werden ontworpen door Henri Van de Velde, andere grote naam van de Art Nouveau, voor de Belgische spoorwegen in de “Belle Epoque”. 

In het oorspronkelijke en heldere kader van de voormalige tuin van de Hotel Cohn Donnay, kunt u in een tramway uit het begin van de 20ste eeuw gaan zitten om één van de 30 door het huis geselecteerde Belgische bieren te proeven. 

Ontdek onze kaart

Art-nouveaubrasserie ‘De Ultieme Hallucinatie’ na jaren verwaarlozing opnieuw open: “Weer de link leggen met ons oude publiek”

home_nb7.webp

"Les grandes ambitions de L'Ultieme Hallucinatie"

© 2020 by De Ultieme Hallucinatie