top of page

Open van woensdag tot zaterdag, 's middags en 's avonds, we zijn verheugd u opnieuw te kunnen verwelkomen in onze volledig vernieuwde wintertuinbrasserie, maar ook op ons aangenaam achterterras of in de geklasseerde lounges voor uw privé-evenementen tot 120 personen.

home_nb2.webp
ART NOUVEAU

Het brasserie-restaurant "De Ultieme Hallucinatie", die in 1981 prachtig geïntegreerd werd in het werk van Paul Hamesse door Fred Dericks, biedt haar bezoekers een heerlijke, authentieke Belgische keuken, volledig ter plaatse bereid.

home_nb3.webp

Zelfs de banken van de brasserie zijn een bezoek waard, ze werden ontworpen door Henri Van de Velde, andere grote naam van de Art Nouveau, voor de Belgische spoorwegen in de “Belle Epoque”. 

home_nb4.webp

In het oorspronkelijke en heldere kader van de voormalige tuin van de Hotel Cohn Donnay, kunt u in een tramway uit het begin van de 20ste eeuw gaan zitten om één van de 30 door het huis geselecteerde Belgische bieren te proeven. 

home_nb5.webp
home_nb6.webp
Ontdek onze kaart

Art-nouveaubrasserie 'De Ultieme Hallucinatie' na jaren verwaarlozing opnieuw open: “Weer de link leggen met ons oude publiek”

"Les grandes ambitions de l"Ultieme Hallucinatie"

home_nb7.webp
bottom of page